top of page

nieuws & acties!

kijk op onze nieuws & actie pagina voor de nieuwste weetjes & acties

epc prijs knallers

palermo.jpg

gts palermo slechts 1999,-

Vespa elletrica &veel meer nieuws

Gemakkelijk opladen

De Vespa Sprint S Elettrica is ontworpen om de plezierfactor van het woon-werkverkeer te verhogen door het comfortabeler en praktischer te maken. Geavanceerde technologie verbetert elk aspect, van de verwijderbare batterij voor gemakkelijker opladen tot het nieuwe instrumentenpaneel dat u directe controle geeft over alle functies van uw Vespa. Bovendien kun je de prestaties en actieradius beheren door te kiezen uit de rijmodi ECO, SPORT en REVERSE.

elletrica accu.jpg

epc is Yamaha
e-bike dealer!

crosscore 1.jpeg

CrossCore RC

Voor elke dag, voor iedereen.

De nieuwe CrossCore RC is de meest veelzijdige, aanpasbare en toegankelijke eBike in ons assortiment. Deze fiets is nu beschikbaar en klaar om alle uitdagingen van het stadsleven het hoofd te bieden. Emissievrij en goedkoop in onderhoud is hij de ideale keuze voor je dagelijkse woon-werkverkeer.

uw scooter omkeuren?

Laat u 25km/h scooter eenvoudig omkeuren naar 45km/h bij EPC

fiets-bromfietspad.jpg

de nieuwe Yadea e8s

een elektrische scooter met een bereik van 70km voor 1899,- ? 
Yadea maakt het mogelijk met de nieuwe E8S 

de scooter beschikt over de nieuwste techniek en maakt gebruik van een grafeen accu die in 1 uur maarlieft 80% geladen is!

helmen actie

25% korting op alle Vito Loretto helmen zolang de voorraad strekt ipv €69,95 nu 52,50,-

helmen site.jpg

een legale e-step?

Met trots presenteert EPC Sittard kick&go

een legale e-step 

kom langs voor een vrijblijvende proefrit en ervaar het gemak van een elektrische step zelf

kick & go.png

Omdat de reguliere E-step helaas nog niet is toegestaan voor op de openbare weg weerhoud het veel mensen om er een aan te schaffen. Dat is jammer, want de E-step is een ideaal vervoersmiddel. 

De UrbMob Kick&GO is een E-step met trapondersteuning, waardoor deze volgens de huidige wetgeving is toegestaan op de openbare weg. Voor een E-step met trapondersteuning gelden namelijk de zelfde regels als voor een E-bike.

kick&go 3.png

De UrbMob Kick&GO is voorzien van reflectoren aan de zijkant en een voor en achterlicht, waardoor je goed zichtbaar bent in het donker. Ook is er ruimte op het achterspatbord voor een verzekeringsplaatje. Het deck is voorzien van een Anti-slip (Siliconen mat) wat zorgt voor ultieme grip.

De UrbMob Kick&GO E-step heeft 8.5″ honingraat banden die uitermate stevigheid biedt en niet lek kunnen. Het is mogelijk om de UrbMob Kick&GO te voorzien van een WA-verzekering.

bottom of page