Blauwe scooter
EPC Sittard

EPC Sittard

Welkom op de website van EPC Sittard, De Scooterspecialist! Inmiddels is ook onze webshop online. Neem snel een kijkje op: www.epcshop.nl

Hoofdmenu

Vespa Sprint 4T (25 & 45 km/h)

Vespa
Sprint 4T (25 & 45km/h)
€ 3,585.00

Kleur: Diverse kleuren leverbaar!
Kilometerstand: 0
Bouwjaar: 2017

Details

Onderscheidende elementen van de Sprint zijn bijvoorbeeld het exclusieve ontwerp van het zadel, zwart van kleur maar afgewerkt met een witte bies, een duidelijke verwijzing naar de bekende sportzadels van Vespa. Onder dat zadel gaat overigens een opbergruimte van 16,6 liter schuil waar gemakkelijk een jet-helm opgeborgen kan worden. Een andere ‘eyecatcher’ van de Vespa Sprint zijn de prachtige 12-inch aluminium velgen, die compleet nieuw zijn ontworpen. Naast de opvallende 12-inch velgen beschikt de Vespa Sprint over meer model-exclusieve stijlfeatures. Zo is het instrumentenpaneel/dashboard voorzien van een kleine spoiler, een zwarte achtergrond en sportief rode verlichting (bij de Primavera blauw). Dezelfde rode kleurstelling komt ook terug in details op het voorscherm van de scooter. De vorm van de nieuwe achteruitkijkspiegels is afgeleid van die op de Vespa 946. Niet te vergeten: de koplamp heeft de typerende rechthoekige vorm gekregen die de sportieve Vespa’s uit de jaren ’60 en ‘70 kenmerkt maar ook de onderscheidende stijlfactor is/was van de Vespa S (t.o.v. de Vespa LX). Zowel de dagrijverlichting aan de voorzijde als het remlicht aan de achterkant vertrouwt op LED-technologie.

Afbeeldingsresultaat voor vespa sprint 2017

  

Zowel de 4-Takt / 25 km/h versie met het 2-kleps motorblok als ook de 4-Takt / 45km/h versie met het 4-kleps motorblok is in de volgende 5 kleuren verkrijgbaar:

zwart, rood, wit, oranje en groen 

De advies verkoopprijs voor de Vespa Sprint 4-Takt bedraagt voor de 25 & 45 km/h uitvoering:

€3585,- incl. afleverkosten