Blauwe scooter
EPC Sittard

EPC Sittard

Welkom op de website van EPC Sittard, De Scooterspecialist!

Hoofdmenu

Over ons

Over ons:

Kort samengevat zijn wij een jong en enthousiast team die allen een passie delen:
De passie voor 2 wielers. 

Alle medewerkers beschikken over een technische achtergrond, de meeste hebben zelfs een opleiding in de tweewielertechniek en/of commerciële bedrijfsvoering gevolgd.
Derhalve kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn om uw voertuig in de best mogelijke conditie te krijgen, danwel te houden!

 

Vanaf 2003 vanuit thuis de webshop gestart en langzaam uitgebreid te hebben werd alles te groot om vanuit huis te kunnen voortzetten. Er werd actief gezocht naar winkelruimte waar de zaak nog verder uitgebreid kon worden.
Deze werd gevonden in het stadscentrum (de Paardestraat) enkele meters van de Markt in Sittard.

In deze tijd waren Jerno en Meran Roufs  -de huidige eigenaren-  vaak te vinden in de winkel.
Samen werden nationale en internationale evenementen bezocht en groeide het idee de krachten te bundelen en een totaalconcept op te zetten: verkoop van zowel scooters en onderdelen, alsmede het uitvoeren van reparaties en onderhoud.

 

In 2005 werd dit plan uitgevoerd en werd in het pand aan de Dr. Nolenslaan te Sittard de vernieuwde winkel en uitgebreide werkplaats ingericht en geopend.
In 2009 heeft Marco een andere uitdaging gevonden en is EPC Sittard volledig overgenomen door de gebroeders Roufs. Sinds die tijd is de voorraad nieuwe scooters flink gestegen, waardoor er nu een groot aantal merken en types uit voorraad leverbaar zijn. 
Na 13 jaar op de Dr. Nolenslaan werd ons pand te klein en zijn wij in 2018 verhuisd naar de Economiestraat te Sittard. Hier beschikken wij over een showroom van 1250m2 en een uitgebreide werkplaats. 
Inmiddels hebben wij ongeveer 200 nieuwe scooters op voorraad, hiermee streven wij naar korte levertijden. 

Meran en Jerno zijn beide begonnen als monteurs en nu al meer dan 20 jaar werkzaam in de bromfietsbranche.
 Mede door deze werkplaats ervaring is er bewust gekozen om alleen met kwaliteitsmerken te werken zodat de klant altijd tevreden is over de gekochte producten.

 

U bent bij ons van harte welkom, loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen!