Blauwe scooter
EPC Sittard

EPC Sittard

Welkom op de website van EPC Sittard, De Scooterspecialist!

Hoofdmenu

Verzekeringen

EPC Sittard werkt samen met Unigarant om u de beste verzekering aan te kunnen bieden. U kunt bij ons in de winkel een verzekering afsluiten. Hieronder staan de verschillen per verzekering kort toegelicht.

WA Verzekering: Dit is de verplichte dekking voor elke scooter en bromfietsbestuurder. Deze verzekering dekt enkel de schade die door u veroorzaakt is aan iemand anders, danwel de bezittingen van iemand anders.

WA + Diefstal: Dit betreft de wettelijk verplichte WA dekking inclusief diestal. Dit wil zeggen dat het voertuig verzekerd is in het geval  het voertuig gestolen wordt. Hier hangen wel een aantal voorwaarden aan vast, zo dient het voertuig op slot staan met minimaal een ART3 goedgekeurd slot (www.stichtingart.nl) daarnaast dient u in geval van diefstal ALLE originele sleutels en daarbij behorende slotnummers te kunnen overleggen aan de verzekeringsmaatschappij.

WA + Diefstal + Aanrijding: Dit betreft WA + Diefstal dekking met als extra optie dat ook de schade die zelf veroorzaakt is aan het eigen voertuig gedekt wordt, hier hangt wel een klein eigen risico aan vast.

De kosten van een verzekering hangen van een aantal factoren af
(de leeftijd, de aanschafwaarde van de scooter en tevens of het een snorfiets (25km/u) of bromfiets 45km/u betreft).

 

Denkt u goed na bij het kiezen van de leeftijdscategorie! indien u het voertuig uitleent aan een persoon die jonger is dan de opgegeven minimum leeftijd kan de schade op u persoonlijk verhaald worden!