Blauwe scooter
EPC Sittard

EPC Sittard

Welkom op de website van EPC Sittard, De Scooterspecialist! Inmiddels is ook onze webshop online. Neem snel een kijkje op: www.epcshop.nl

Hoofdmenu

Reparatie en onderhoud

In onze werkplaats beschikken we over meerdere ervaren monteurs. Tevens zijn wij voorzien van alle benodigde gereedschappen en testapparatuur om uw voertuig in perfecte conditie te krijgen, danwel te houden. Daar wij van alle merken die wij voeren ook officieel dealer zijn worden de monteurs regelmatig bijgeschoold door middel van cursussen van verschillende merken. Tevens beschikken wij over een Tovami testbank waarop diverse metingen kunnen verricht om een juiste diagnose te kunnen stellen van uw voertuig, of deze perfect voor u af te stellen. Meer over onze Tovami-testbank vind u onder het kopje: Tuning en Testbank, links in het menu.

Voor reparaties en onderhoud dient u een afspraak te maken, dit kan telefonisch, via e-mail en bij ons aan de balie in de winkel.

 

Op de volgende reparaties kunt u altijd wachten en hoeft u geen afspraak te maken;

- Alle reparaties van banden. Nieuwe banden monteren, reparatie tubeless band en banden pompen, zowel losse velgen als complete scooters.
- Vervangen van schijfremblokjes, lampen, accu's en uitlaten.
- Monteren van diverse accesoires zoals windschermen, koffers ed ( indien deze bij ons aangeschaft zijn )

Onder het genot van een kop koffie kunt u wachten tot uw voertuig klaar is!